Alexandru Băluţă, exclus din lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu CSM Poli Iaşi

Fotbalistul a protestat pentru că a fost rezervă, iar antrenorul a decis să îl sancţioneze.

Fotbalistul echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, a fost exclus din lot pentru meciul de sâmbătă, cu CSM Poli Iaşi, ca urmare a criticilor aduse antrenorului Devis Mangia după partida pierdută cu FCSB cu scorul de 0-2 în etapa precedentă., după cum relevă Agerpres. Tehnicianul italian a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Băluţă a greşit şi trebuie să suporte consecinţele. 'Universitatea Craiova este un club serios şi trebuie să clarificăm anumite lucruri pentru iubitorii acestei echipe. Alex Băluţă este un jucător foarte important, un jucător de echipă naţională, dar la un club serios, atunci când cineva greşeşte, există un regulament şi trebuie respectat. Aşa că el este exclus din lot pentru meciul cu Iaşi. Iar după aceea vom vedea ce decizie vom lua", a spus Mangia.

Mangia şi Băluţă spun că s-au împăcat

Mangia a adăugat că nu este supărat pe fotbalist. "Când se întâmplă ceva, eu trag linie şi totul este ca la început. Nu pot fi supărat pe un jucător, pentru că e mai importantă echipa", a explicat tehnicianul.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Alexandru Băluţă a declarat că şi-a cerut scuze pentru criticile aduse antrenorului. "Am spus că îmi pare rău, mi-am cerut şi scuze. Am discutat cu antrenorul zilele trecute şi am lămurit lucrurile. Sunt pregătit să o iau de la zero, să mă schimb în bine", a afirmat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel