Urmărește emisiunea live


Alexandra din Caracal, FAKE NEWS. Știrea care a șocat Facebook: NU DAȚI CLICK pe așa ceva

Alexandra
Alexandra

Circulă tot felul de fake news-uri pe Facebook despre Alexandra, fata dispărută în Caracal.

Au apărut diverse site-uri care promovează știri false care se răspândesc cu o amploare de neimaginat pe rețelele sociale. De exemplu, pe site-ul ex.add-news-ro.info a apărut următoarea știre: ”(FOTO) Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vîndută de către Gheorghe Dincă...”. Pentru credibilitate, falșii jurnaliști au publicat și o fotografie cu un bărbat care ține de gât o fată spunând că în imagine este nimeni alta decât Alexandra din Caracal.

Pentru a putea citi știrea, trebuie să dați automat share pe Facebook. Altfel, linkul nu poate fi accesat. Atenție pe ce dați click pentru că în afară că există un mare pericol de răspândire a știrilor false, puteți să vă ”virusați” laptopul sau telefonul mobil.

Este posibil ca respectivul site să devină funcțional la un moment dat. Tocmai de aceea își dorește să aibă cât mai mult trafic. În acest moment conține o singură știrea - evident falsă -, mai precis despre Alexandra din Caracal.

Cel mai bine este să nu deschideți astfel de știri pentru că vă puteți alege cu viruși pe dispozitivele de pe care deschideți site-ul cu pricina.

(w670) fake

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel