EXCLUSIV  Alexandra crimă Caracal. Întrebări pentru Poliție - Dacă ipoteza se verifică este cumplit!

Alexandra, fata ucisă în Caracal, a apucat să sune de trei ori la 112 pentru a încerca să spună unde se află, dar locul a fost găsit abia după 19 ore.

Primul apel a fost preluat de operatorul 112, la ora 11:05:07. Au mai urmat două apeluri în jurul aceleași ore. În jurul orei 19.00, au început verificările la trei adrese greșite. S-au făcut percheziții în aceste locuri, în al patrulea nu s-a mai intrat dintr-un motiv halucinant! Se făcuse ora 20.00, iar legea spune că perchezițiile se fac doar în intervalul 06.00 - 20.00. Dacă această ipoteză se verifică este cumplit ce s-a întâmplat.

STS a dat adresele greșite, iar polițiștii au pierdut timpul cu perchezițiile eronate. Nu s-a găsit nimic la primele trei percheziții. Abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane.

Dar când au văzut că s-a făcut ora 20.00, polițiștii nu au mai intrat și în locul în care se pare că Alexandra se afla. 

După două ore, un timp iarăși pierdut, în intervalul 22.00 - 23.00, s-a făcut confruntarea vocii. Părinții au fost chemați să o recunoască pe Alexandra. Apoi, probabil s-au abandonat alte piste și autoritățile s-au concentrat pe adresa actualului suspect. Echipajele de Poliție ajunse la casa groazei la ora 04.00, au rămas în fața porții și s-au plimbat în fața porții, timp de două ore. La 05.00, tatăl a fost chemat la adresa corectă. 

Cadavrul nu mai este, sunt doar rămășite umane. Acum se iau probe ADN, de salivă, de la familie pentru a se stabili dacă fata ”găsită„ este Alexandra.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Alexandra ucisă în Caracal. Detalii halucinante. Șeful Poliției: Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, plătești perchezițiile!

De ce STS a greșit adresele? De ce a durat atât de mult timp pentru confruntarea vocilor? De ce echipajele au stat în fața porții două ore în loc să intervină de urgență? În altă ordinde de idei, câte service-uri auto există în Caracal de nu au putut să le verifice pe toate ținând cont că Alexandra a sunat la 112 și a spus că se află într-unul din acestea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel