Alertă la sediul unei bănci din România! O grenadă a fost găsită pe un birou

Alertă la sediul unei bănci din Lugoj, județul Timiș, după ce paznicul a descoperit pe un birou un obiect despre care susține că ar fi o grenadă.

Sediul băncii a fost evacuat, iar circulaţia în zona centrală a municipiului Lugoj a fost închisă, după ce paznicul a descoperit pe un birou un obiect despre care susține că ar fi o grenadă, transmite Digi24.

La faţa locului urmează să ajungă specialiştii pirotehnicieni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat că, luni după-amiază, în sediul unei bănci din zona centrală a municipiului Lugoj, a fost descoperită o grenadă pe unul dintre birouri.

”Se pare că este vorba de o grenadă, nu ştim exact ce fel de grenadă, care a fost aşezată pe un birou al Băncii Carpatica din Lugoj. La faţa locului, ISU a trimis o maşină cu apă şi spumă şi o ambulanţă”, a declarat Bogdan Mutu, citat de gandul.info.

[citeste si]

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene  Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că specialiştii care se deplasează la faţa locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

”Agentul unei unităţi bancare a sesizat Poliţia că pe un birou din interiorul agenţiei se află un obiect suspect. Urmează ca specialiştii care se deplasează la faţa locului să stabilească exact despre ce este vorba”, a afirmat Mirela Drăghicioiu.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, angajaţii băncii în care a fost descoperită grenada au fost evacuaţi, iar circulaţia în zonă a fost închisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel