ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei, replică pentru Traian Băsescu

Candidata independentă la alegerile prezidențiale 2014, Monica Macovei, îi răspunde președintelui Traian Băsescu. Președintele a acuzat-o că este candidata PDL aruncată în alegerile prezidențiale 2014 pentru a-i lua voturile Elenei Udrea. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. "Sunt nevoită să resping încă o dată intoxicarea lansată de politicieni cum că aș face jocurile cuiva în această campanie. Cei de bună credință au putut vedea cu ochii lor că în aceasta campanie am fost singura, pe picioarele mele", a scris Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. Candidata la alegerile prezidențiale 2014 a precizat că și-a făcut campania din "donații oneste", nefiind sprijinită de niciun partid. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. "Eu nu fac jocuri de negociere cu Ponta și Iohannis pentru turul al doilea așa cum fac Elena Udrea și protectorul său Traian Băsescu. Eu am intrat în aceasta luptă să câștig, pentru ca oamenii să nu își piardă speranța, iar instituțiile statului să funcționeze corect pentru români", a adăugat Monica Macovei. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. ReacțiA vine după ce președintele Traian Băsescu a declarat că Monica Macovei a fost un candidat de mână falsă, în înțelegere cu conducerea PDL. "Monica Macovei va livra voturile către Iohannis, pentru că intarea ei a fost ca să nu strângă Elena Udrea mai mult electorat din ceea ce însemna electoratul meu", a adăugat Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel