ALEGERI SUA: Unde au dat sondajele greș. Posibil indiciu care prevestește victoria lui Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În SUA încă nu cunoaștem rezultatul alegerilor prezidențiale dintre Donald Trump și Joe Biden. Există câteva state-cheie unde voturile încă se numără și totul e pe muchi de cuțit.

Votul pentru alegerea viitorului președinte este extrem de echilibrat, sunt aproximativ cinci state-cheie unde încă se numără, asta cu toate că ambele părți au declarat că vor învinge.

Interesant e că, la fel precum în 2016, sondajele se pare că nu au fost tocmai corecte. Victoria lui Biden era prevăzută de majoritatea sondajelor, cu procente de chiar 7% ori 9% avans. Cele mai „optimiste” pentru Trump indicau că acesta va pierde la 3% diferență. Iată că, lucrurile sunt foarte echilibrate.

Dar pe lângă cursa pentru prezidențiale, mai este un aspect de care s-a uitat. E vorba de faptul că sondajele indicau că democrații nu vor câștiga doar Casa Albă, dar și întregul Congres, Senatul și Camera Reprezentanților pe care o controlau deja.

Ori potrivit datelor preliminare, democrații și-au consolidat Camera Reprezentanților, dar republicanii vor continua să controleze Senatul. Astfel că, din nou, sondajele s-au înșelat. Având în vedere și echilibrul pentru Casa Albă, acest lucru ar putea fi un indicator al victoriei lui Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel