Alegeri SUA: Trump, lovitură grea: Campania, în pericol

Donald Trump nu mai are voie să colecteze fonduri pentru campania electorală în statul american New York. Fundaţia candidatului la preşedinţia SUA nu ar fi fost corect înregistrată, transmite Agerpres, care citează AFP şi Reuters. 

Justiţia statului american New York a ordonat fundaţiei candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump, să sisteze strângerea de fonduri, explicând că nu este înregistrată în conformitate cu legislaţia acestui stat, transmit AFP şi Reuters.

Fundaţia Trump nu este valabil înregistrată în statul New York pe lângă Biroul pentru asociaţiile de caritate şi nu a transmis niciodată informaţiile financiare obligatorii legate de activitatea sa, se arată în scrisoarea trimisă fundaţiei de procurorul general din New York, purtând data de vineri şi postată luni online.

Fundaţia Trump este astfel somată 'să înceteze apelul la donaţii sau orice altă activitate de strângere de fonduri în New York'. Ea are un termen de 15 zile pentru a pune la dispoziţia autorităţilor documentele solicitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel