Alegeri SUA. Rezultate parțiale. Senat - Camera Reprezentanţilor, date de ULTIMĂ ORĂ

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale.  Democrații au câștigat controlul Camerei Reprezentanților și vor avea o majoritate confortabilă, conform celor mai recente date privind alegerile din SUA. Republicanii și-au majorat controlul Senatului.

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale. Preşedintele Donald Trump a felicitat-o pe Nancy Pelosi, liderul opoziţiei din Camera Reprezentanţilor, în condiţiile în care rezultatele parţiale indică o probabilă majoritate democrată în această cameră, a anunţat adjunctul şefului de cabinet al lui Pelosi.

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale. Preşedintele Donald Trump a afirmat, luni seară, că scrutinul legislativ parţial care se va derula marţi este "un referendum" privind politicile sale, avertizând că o victorie a Partidului Democrat (de opoziţie) ar afecta proiectele prezidenţiale.

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale. Republicanul Ted Cruz a fost reales în funcţia de senator de Texas, după o luptă strânsă cu O'Rourke. Astfel, senatorul republican Ted Cruz l-a învins pe Beto O'Rourke, un potenţial contracandidat al lui Donald Trump la scrutinul prezidenţial din 2020.

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale. Candidata democrată Gretchen Whitmer a fost aleasă în funcţia de guvernator al statului Michigan, învingând candidatul republican Bill Schuette, conform estimărilor făcute de experţi, relatează BBC.

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale. Zeci de milioane de americani au votat marţi la alegerile legislative parţiale şi regionale. Sunt puse în joc 35 de locuri în Senat și toate cele 435 de mandate din Camera Reprezentanților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel