ALEGERI SUA. Donald Trump, învins de Ted Cruz

Ted Cruz l-a bătut pe Donald Trump la republicani, în timp ce Bernie Sanders a câștigat marți primarele prezidențiale democrate din Wisconsin potrivit estimărilor prezentate de posturile americane de televiziune.

Senatorul de Vermont Bernie Sanders a obținut aproximativ 54% din voturi, față de 46% Hillary Clinton, potrivit estimărilor CNN.

Ultimele primare și reuniuni de alegători (caucus) i-au fost deosebit de favorabile lui Bernie Sanders, care a câștigat șase din șapte consultări în două săptămâni. El era favorit în sondajele realizate în Wisconsin, stat din regiunea Marilor Lacuri, unde a mai învins în statele învecinate Minnesota și Michigan.

În tabăra republicanilor, senatorul ultraconservator de Texas Ted Cruz, erou al curentului Tea Party, l-a învins cu ușurință pe omul de afaceri Donald Trump cu 52% față de 31%, potrivit estimărilor CNN.

Victoria lui Ted Cruz nu îi permite să îl ajungă din urmă pe Donald Trump care dispune de un avans considerabil în cursa pentru învestitură.

Hillary Clinton și Donald Trump sunt favoriți pentru primarele din statul New York (19 aprilie), precum și la cele din 26 aprilie organizate în cinci state, printre care Pennsylvania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel