Alegeri SUA: Donald Trump îi cere lui Marco Rubio să se retragă din cursă

Donald Trump a făcut apel la rivalul său Marco Rubio să se retragă din cursa pentru nominalizarea partidului la alegerile prezidențiale din SUA. El a spus că așteaptă cu nerăbdare să se lupte cu senatorul de Texas, Ted Cruz, pentru a obține nominalizarea partidului la Casa Albă.

"Marco Rubio a avut o noapte foarte proastă și îi cer personal să se retragă din cursă. Cred că a sosit momentul. Trebuie să fii în stare să câștigi. Mi-ar plăcea să mă lupt cu Ted", a spus Trump, care a susținut totodată că Ted Cruz nu va fi în stare să câștige în state mari, precum New York și California.

Trump a pierdut duminică în două state în confruntarea cu Cruz, dar a câștigat în alte două și se laudă că va câștiga și în statul lui Rubio, Florida, cu ocazia alegerilor primare care vor avea loc acolo la jumătatea lunii martie. Într-un miting electoral desfășurat în orașul Orlando, centrul Floridei, magnatul imobiliar a declarat că, dacă va câștiga alegerile din Florida, care vor avea loc pe 15 martie, atunci ordinea candidaților republicani va fi clar stabilită. "Dacă vom câștiga în Florida, s-a terminat", a spus Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel