ALEGERI SUA 2020. TRUMP vs BIDEN. ULTIMELE REZULTATE

Lupta dintre Donald Trump și Joe Biden devine tot mai acută. Iată ultimele rezultate de peste ocean.

Potrivit ultimelor informații, Joe Biden a câștigat un număr de 264 de electori, iar Donald Trump un număr de 214 electori. La acest moment, niciunul dintre cei doi candidați nu a ajuns la numărul de 270 de electori necesari câștigării alegerilor. Iată unde au câștigat cei doi candidați.

Michigan și Wisconsin, adejudecate de Biden

Cele două state din zona marilor lacuri au fost câștigate de candidatul democrat, Joe Biden. Cu toate acestea, victoriile în Michigan și Wisconsin nu au reușit să îi aducă victoria lui Joe Biden. Acesta mai are nevoie de un număr de doar 6 electori.

Nevada, încă disputată între cei doi

 

Statul Nevada poate reprezenta fortăreața finală pe care Joe Biden ar trebui să o câștige pentru a deveni președinte. Statul deține șase electori, exact numărul de care Joe Biden mai are nevoie pentru cea mai importantă funcție în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, lupta devine tot mai acută, iar diferența dintre cei doi candidați este de doar 8.000 de voturi (vezi AICI).

Arizona, Trump a recuperat o mare parte din diferență

În Arizona, Donald Trump a reușit să reducă diferența la aproximativ 70.000 de voturi. Mai sunt de numărat aproximativ 14% din voturile exprimate, informează TheGuardian.

Pennsylvania, Georgia și Carolina de Nord, un ușor avantaj pentru Trump

Candidatul republican și președintele în funcție al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump își menține avansul în cele trei state cheie din estul țării. Cu toate acestea, Joe Biden a reușit să reducă avantajul pe care Trump îl avea. Astfel, în Pennsylvania, diferența de 800.000 de voturi în favoarea lui Trump a fost redusă la doar 170.000 de voturi (vezi AICI).

De asemenea, mai sunt de numărat buletinele de vot din cel mai rece stat al SUA, Alaska. La acest moment, Donald Trump conduce cu un avantaj de aproape 60.000 de voturi și mai sunt de numărat aproximativ 50% dintre voturile exprimate, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel