Alegeri SUA: Acest stat este DECISIV pentru Joe Biden. Îl poate face președinte

Joe Biden anunță un plan de 1,9 trilioane dolari pentru americani Foto: Agerpres
Joe Biden anunță un plan de 1,9 trilioane dolari pentru americani Foto: Agerpres

Candidatul Partidului Democrat, Joe Biden, este pe punctul de a câștiga alegerile din Statele Unite. Acesta mai are nevoie de doar șase electori.

Așa cum era de așteptat, lupta dintre Donald Trump și Joe Biden va fi dată până înn ultimul moment. În prezent niciunul dintre cei doi candidați nu a ajuns la numărul necesar de 270 de electori însă, candidatul democrat, Biden, este foarte aproape de acest prag. Aceasta are în prezent un număr de 264 de electori, cu șase mai puțini decât numărul necesar de jumătate + 1 (269+1) pentru a câștiga alegerile. Contracandidatul său, Donald Trump, are un număr de 214 electori.

Acest stat este decisiv în câștigarea alegerilor

Dintre cele cinci state rămase în joc la acest moment, Donald Trump conduce în patru dintre acestea, mai exact în Alaska, Pennsylvania, Carolina de Nord și Georgia, iar Joe Biden are un ușor avantaj, de 8000 de voturi, în statul Nevada. Cum Nevada are un număr de șase electori alocați, acest stat este vital pentru candidatul democrat să nu-l piardă. Au fost procesate până acum un număr de 1.168.857 de buletine de vot. Dintre acestea, 588.252 sunt în favoarea lui Biden, iar 580.605 sunt în favoarea lui Trump. Astfel, diferența dintre cei doar candidați este de doar 7.647 de voturi. Prin urmare, mai sunt de numărat aproximativ 25% dintre buletinele de vot, cu aproximație 350.000, pentru a se decide cine a câștigat statul Nevada. Informațiile sunt publicate și actualizate, în timp real, pe FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel