Donald Trump se PRĂBUȘEȘTE în statele unde nu avea emoții

Donald Trump
Donald Trump

După o zi lungă, în care au venit acuzații puternice din partea președintelui Trump, lupta încă nu este pe sfârșite, iar numărătoarea din statele-cheie pare să reducă diferența dintre cei doi candidați.

Deși candidatul democrat, Joe Biden, este pe punctul de a fi victorios în alegerile prezidențiale, lupta dintre cei doi nu este nici pe departe finalizată. Joe Biden mai are nevoie de câștigarea statului Nevada pentru a obține cei 270 de electori necesari câștigării alegerilor (vezi AICI). În același timp, avantajul enorm pe care Donald Trump îl avea în alte state a fost micșorat de către candidatul democrat în decursul ultimelor ore.

Avantaj spulberat în Pennsylvania, Carolina de Nord și Georgia

În urmă cu câteva ore, avantajul pe care actualul președinte îl avea în Pennsylvania era de aproximativ 800.000 de voturi. Totuși, acesta a scăzut simțitor în ultimele ore la aproximativ 170.000 de voturi, candidatul democrat, Joe Biden, reușind să recupereze un număr imens de peste 300.000 de voturi. La acest moment au fost numărate 89% dintre voturile exprimate. În același timp, în Carolina de Nord, candidatul democrat se află la doar 80.000 de voturi în spatele lui Trump. Inițial, diferența era de până la 150.000 de voturi. Mai sunt de numărat aproximativ 6% dintre buletine.

Situația a devenit complicată și în Georgia pentru președintele Donald Trump. Ieri, acesta avea un avantaj de aproximativ 100.000 de voturi, dar, în prezent, acesta a fost redus la 28.000. Mai sunt de numărat aproximativ 2% dintre voturile exprimate, conform FoxNews.

VEZI ȘI: Alegeri SUA: Acest stat este DECISIV pentru Joe Biden. Îl poate face președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel