Alegeri SUA 2016. Ultima mutare a lui Trump

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a anunțat într-un final vineri că susține realegerea președintelui Camerei Reprezentanților, Paul Ryan, dar și a senatorului de Arizona, John McCain, și a senatoarei de New Hampshire, Kelly Ayotte, notează Agerpres.

Trump și-a arătat sprijinul pentru Ryan și McCain și și-a exprimat dorința de "a munci împreună pentru schimbarea reală" și "pentru misiunea comună de a face America mare din nou". Ryan înfruntă primarele republicane pentru un nou mandat de Wisconsin marțea următoare, iar McCain, în Arizona, pe 30 august.

Străduindu-se să pună capăt tensiunilor între el și mai mulți înalți responsabili ai partidului, Trump, care a declanșat o vie controversă declarând în urmă cu câteva zile că nu este încă gata să-l susțină pe Ryan, și-a exprimat acum susținerea pentru acesta.

'Trebuie să câștigăm aceste alegeri'

"Avem nevoie de unitate. Trebuie să câștigăm aceste alegeri", a declarat Donald Trump în cadrul unui miting la Green Bay, în Wisconsin. El a subliniat că unitatea republicanilor este singura modalitate de a o învinge pe candidata democrată Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie.

"În misiunea noastră comună pentru a reda Americii grandoarea, îl susțin și sprijin pe președintele nostru al Camerei, Paul Ryan", a spus Trump, aclamat de mulțime.

"Este un om bun. Noi putem avea dezacorduri pe câteva subiecte, dar asupra esențialului suntem de acord", a arătat magnatul.

În urmă cu trei zile, el a declanșat o furtună în tabăra republicană declarând în Washington Post că nu este cu totul gata să-l susțină pe Ryan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel