ALEGERI SUA 2016. Trump, declarație controversată: "Vine al Treilea Război Mondial"

Încă o declarație marca Donald Trump. Acesta a susținut că dacă Hillary Clinton va deveni președintele SUA, vine al Treilea Război Mondial.

Potrivit CNN, într-un interviu pentru Reuters Trump a declarat că planul lui Clinton pentru Siria poate declanșa un război mondial. 

Trump a susținut că înfrângerea gruparii Stat Islamic este mai importantă decât schimbarea președintelui Bashar al-Assad și că planurile democraților de a se concentra pe eliminarea liderului de la Damasc ar putea împinge SUA într-un conflict direct cu Rusia.

Candidatul republican pentru Casa Albă a contestat capacitatea lui Hillary Clinton de a negocia cu Vladimir Putin. Clinton și-a reafirmat în cursul ultimei dezbateri televizate cu Trump sprijinul pentru instituirea unei zone de excludere aeriană pentru a proteja populația civilă în Siria de bombardamentele regimului de la Damasc și ale Rusie.

"O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary când e vorba de Siria. Ar trebui să ne concentrăm asupra ISIS nu asupra Siriei" a spus Trump. "Nu te mai lupți doar cu Siria, te lupți cu Siria, Rusia și Iran. Rusia este o putere nucleară, însă e o țara unde armele nucleare chiar funcționează față de alte țări unde doar se vorbește despre ele" a atras atenția Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel