ALEGERI SUA 2016. Hillary Clinton a găsit vinovatul pentru eșec

Hillary Clinton, învinsă de Donald Trump în alegerile prezidenţiale defăşurate marţi în Statele Unite, l-a acuzat sâmbătă pe şeful FBI că a dat o lovitură campaniei sale când a anunţat că a descoperit noi e-mailuri, au informat mai multe media americane, scrie AFP.

"Sunt multe motive pentru care alegeri ca acestea nu au reuşit", a explicat fosta candidată democrată la Casa Albă în cursul unei teleconferinţe cu comisia de finanţe a campaniei ale şi donatorilor, a făcut cunoscut unul dintre participanţi site-ului de informaţii Quartz.

"Analiza noastră arată că îndoielile provocate de scrisoarea lui Jim Comey (directorul FBI) au fost nefondate şi au oprit elanul nostru", a declarat ea, potrivit acestui participant.

În ce priveşte a doua scrisoare a şefului poliţiei federale, prezentată publicului cu două zile înainte de alegeri, în care o exonera pe Hillary Clinton de orice urmărire penală, nu a făcut decât să întărească mobilizarea partizanilor lui Donald Trump, dar nu a schimbat părerea alegătorilor, conform aceleaşi surse. Această scrisoare a fost "un real element de motivare pentru alegătorii lui (Donald) Trump", a spus ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel