Alegeri SUA 2016. Clinton, lovitură cu două zile înainte de vot

Fundatia Clinton a confirmat că a primit o donație de un milion de dolari din Qatar, în timp ce Hillary Clinton era secretar de stat, fără a informa Departamentul de Stat, informează Reuters.

Hillary Clinton, icandidatul democrat  la președintia Statelor Unite, promisese că va permite ministerului de externe american sa revizuiasca donatiile de la guverne straine pentru fundatia sa si a sotului ei, fostul presedinte Bill Clinton, scrie Agerpres.

Oficialitati din Qatar au promis banii in 2011, pentru a marca implinirea varstei de 65 de ani de catre Bill Clinton, si intentionau sa il intalneasca pe fostul sef al Casei Albe in 2012 si sa ii inmaneze personal cecul.

Informatia apare intr-un e-mail de la un oficial al fundatiei catre John Podesta, seful de campanie al lui Hillary Clinton, printre cele cateva mii de mesaje piratate, publicate luna trecuta de WikiLeaks.

[citeste si]

Înainte de a fi numită secretar de stat, în 2009, Hillary Clinton a semnat un acord în privința eticii, aplicabil fundației familiei sale, pentru a evita impresia că donatorii bogați pot influența politica externă a Statelor Unite. Fundația a anunțat că nu va mai accepta donații de la guverne străine dacă Hillary Clinton este aleasă în fubcția de președinte al SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel