ALEGERI SUA 2016. Ce planuri are Trump dacă va pierde alegerile

Candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, Donald Trump, în scădere în sondajele de opinie, a încercat joi să minimalizeze costul personal al unei eventuale înfrângeri în fața lui Hillary Clinton, în alegerile din noiembrie, afirmând că nu are nevoie să fie ales președinte, scrie AFP.

'Voi știți, revin la o viață bună. Nu este ceea ce doresc, cred că voi câștiga, dar vom vedea', a spus Trump, într-un interviu telefonic pentru CNBC, referindu-se la eventualitatea unui eșec după următoarele trei luni.

"În cele din urmă, fie va funcționa, fie îmi voi lua lungi, bune vacanțe', a declarat miliardarul american, care deține un club privat la West Palm Beach, în Florida, unde îi place să-și petreacă timpul.

Candidatul republican, 70 de ani, a pregătit terenul pentru o eventuală înfrângere în alegeri, săptămâna trecută, când a declarat că victoria riscă să-i fie furată. 'Credeți-mă, trebuie să fim atenți pe 8 noiembrie, deoarece aceste alegeri vor fi trucate', a afirmat el, o afirmație care i-a adus un răspuns dur din partea președintelui Barack Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel