Urmărește emisiunea live



Alba: Sediul Primăriei Blaj, reabilitat printr-un proiect de două milioane de lei

Sediul Primăriei Blaj a fost modernizat complet în interior, printr-un proiect cu o valoare totală de aproximativ două milioane de lei, clădirea fiind reinaugurată luni, în cadrul unei ceremonii organizate de administraţia locală.

"Am reuşit să aducem şi Primăria Blaj la nivelul european pe care ni-l dorim pentru oraşul nostru, un obiectiv firesc de altfel pentru această comunitate. Au fost lucrări ample pentru că, practic, a fost o reabilitare completă a interiorului clădirii. Pe de o parte este vorba de imaginea oraşului, având în vedere că această clădire este situată în inima Blajului, iar pe de altă parte era şi normal să le creăm angajaţilor din administraţia locală condiţii de cel mai înalt nivel, pentru a-şi putea desfăşura activitatea la standardul aşteptat. Nu în ultimul rând, cetăţeanul care intră în primărie trebuie să găsească acest loc primitor şi confortabil, în care respectul faţă de plătitorul de taxe să se simtă la tot pasul. Sper, în consecinţă, ca începând de astăzi, să crească la Blaj calitatea şi eficienţa actului administrativ", a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, citat într-un comunicat de presă dat publicităţii luni, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru reabilitarea interioară a sediului Primăriei Blaj s-au efectuat mai multe lucrări, printre care: înlocuirea tuturor pardoselilor din marmură pe holuri şi coridoare, refacerea finisajelor pereţilor, a pardoselilor în spaţiile de circulaţie comune, scări, holuri cu piatră naturală, refacerea în totalitate a instalaţiei electrice, înlocuirea întregii reţele de încălzire, realizarea reţelei pentru sistemul de securitate, antiefracţie şi a reţelei de alarmare la incendiu şi dotarea tuturor birourilor cu mobilier nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel