Al-Qaida ameninţă din nou SUA că vor plăti moartea lui Osama ben Laden

al qaida
al qaida

Al-Qaida le-a cerut din nou musulmanilor să răzbune moartea lui Osama ben Laden, afirmând că americanii vor plăti "preţul" deciziei preşedintelui Barack Obama de a-l ucide, într-un comunicat citat marţi de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE.

În textul publicat de Al-Fajr Media Center, principalul site de propagandă al Al-Qaida, reţeaua afirmă că eliminarea liderului său la 2 mai în Pakistan de forţe speciale americane, a fost "o mare eroare" şi un "mare păcat" şi că Obama şi-a antrenat poporul într-un "dezastru". "Astăzi, Obama v-a distribuit sângele martirului nostru. Noi suntem o Umma (naţiune islamică) ce nu rămâne tăcută în faţa nedreptăţii, deci nu ne mai blamaţi după această zi. Voi sunteţi cei care au ales acest lucru şi voi sunteţi cei care veţi plăti preţul. Obama este protejat de armate dar cine vă va proteja pe voi de asaltul nostru?", avertizează reţeaua, potrivit Mediafax.

"Este necesar să răzbunăm asasinarea Şeicului jihadului şi leului islamului într-un mod în care va face America să uite plăcerea bucuriei şi să plângă cu sânge", adaugă aceasta, denunţând din nou opţiunea americanilor de a arunca în mare cadavrul lui ben Laden. "Îi spunem fiecărui mujahedin (combatant), dacă găseşte o ocazie, să profite de ea. Să nu se consulte cu nimeni pentru a ucide americani sau a le distruge economia. Pământul lui Allah este mare şi interesele lor sunt peste tot, atunci fă tot posibilul pentru a-i lovi", insistă textul.

Al-Qaida a ameninţat deja că va răzbuna moartea liderului său, atacând Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel