Airbus A320 prăbușit: Sute de bucăți din trupurile neînsuflețite, găsite de anchetatori

Investigatorii francezi au anunțat, vineri, că au găsit între 400 și 600 de bucăți din trupurile neînsuflețite ale victimelor în zona din Alpii Francezi în care s-a prăbușit avionul Airbus A320 cu 150 de persoane la bord. Căutările merg mai departe, dar sunt îngreunate de relieful dificil, transmite Agerpres.

Anchetatorii francezi au continuat vineri căutările celei de-a doua cutii negre, după ce anterior au găsit doar carcase din aceasta. De asemenea, ei colectează probe care să ajute la identificarea victimelor, toate fiind catalogate și trimise spre analiză.

Vezi și: Cine este și cum a încercat pilotul A320 să salveze avionul

Astfel, până în prezent au fost găsite între 400 și 600 de bucăți din trupurile neînsuflețite ale victimelor la locul accidentului. Patrick Touron, șeful unității responsabile cu căutările, a precizat că au fost trimise spre analiză inclusiv bucăți mici, ca fire de păr și dinți.

El le-a mai spus reprezentanților presei că informațiile despre victime nu vor fi făcute publice până la finalizarea anchetei.

Până acum nu a fost găsit niciun corp întreg. Identificarea membrilor echipajului a fost totuși mai ușoară, datorită uniformelor acestora.

Citește și: Avion prăbușit în Franța: Mister încă neelucidat privind pagina de Facebook a copilotului Andreas Lubitz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel