Ai primit acest mesaj? ATENȚIE: E înșelătorie cu banii tăi!

Ai primit acest mail? Mare atenție!

Mai mulți internauți au primit un mail în care li se cerea bani în scopul nepublicării unor informații personale. Este vorba despre o înșelătorie.

Iată mesajul:

”Salut! Din păcate, am vești proaste pentru tine. Acum câteva luni, am obținut acces la dispozitivul tău pe care îl folosești sa intri pe net. De atunci, ți-am tot monitorizat întreaga activitate. Faptul ca ești client regulat pe situri pentru adulti, te face direct răspunzător pentru toate acestea. Mai pe scurt, siturile pe care ai intrat mi-au oferit acces la toate datele tale. Am încărcat un virus Troian în placa de baza iar semnatura lui se schimba de mai multe ori pe zi, asta făcând aproape imposibil ca anti virusul tău sa îl detecteze. În plus, asta îmi ofera și acces la camera ta video și la microfon. Mai mult decât atât, am făcut back-up la toate datele, inclusiv la poze, platformele sociale, la discuții pe chat și la contactele tale. Chiar de curând, mi-a venit ideea super tare de a crea un clip video cu momentul când îți dai drumul, într-o parte a ecranului, în timp ce în cealaltă parte a ecranului rula clipul la care te uitai. A fost distractiv! Sa nu îți faci griji, pot trimite acest clip video tuturor contactelor tale, cu doar câteva clicuri, și presupun ca ai vrea sa evitam un astfel de scenariu.

Tinand asta în minte, uite ce îți propun: Transfera suma echivalenta a 1200 de dolari în portofelul meu Bitcoin, și o să uit de toate lucrurile. De asemenea, voi sterge toate datele și clipurile video pentru totdeauna. După părerea mea, prețul asta e cumva unul decent. Îți dai tu seama cum să faci ca sa cumperi Bitcoin dacă intri pe Google sau Bing, dat fiind ca nu e mare lucru. Portofelul meu Bitcoin (BTC):

1MKSSJJvDsRsYPWGeSFZV3qUy6cGpG4tzz Ai 48 de ore la dispoziție sa răspunzi la acest mesaj și mai tine minte încă ceva: E inutil sa răspunzi aici – adresa asta a fost generata automat. Nici să faci vreo plângere nu are rost, asta fiindcă scrisoarea legată la contul de Bitcoin nu poate fi localizata. Totul a fost precis orchestrat. Dacă voi detecta ca ai menționat ceva legat de scrisoarea asta altor persoane - clipul va fi distribuit imediat, iar contactele tale îl vor viziona primele. Apoi clipul va ajunge și pe internet! P.S. Timpul va începe să se scurga din clipa în care vei citi acest mesaj. (Acest program are un cronometru integrat). Succes și nu te agita! Ai avut ghinion, atâta, data viitoare fi mai atent”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel