Agresorul din lift, PRINS de polițiști

Bărbatul care a agresat doi copii în vârstă de 5 şi 9 ani, frate şi soră, într-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei, București, a fost prins.

UPDATE: Poliţiştii au prins luni un bărbat de 45 de ani, suspect în cazul agresiunii sexuale din 5 ianuarie asupra celor doi minori.

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

-----

Știrea se actualizează:

În acest moment, atacatorul se află în custodia oamenilor legii de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori. Conform primelor informații, bărbatul și-a recunoscut fapta. A zis că el este în imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din lift.

Cauza fusese preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Au fost efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și au fost vizionate imaginile.

Polițiștii au făcut apel la cei care îl recunoșteau pe bărbatul surprins în imagini să apeleze Poliția prin sistem 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții.

Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

[citeste si]

Specialiștii de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel