Aglomerație pe A2, la intrarea în Capitală. Trafic deviat din cauza lucrărilor la carosabil

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Coloane de mașini s-au format la intrarea în Capitală, pe Autostrada Soarelui.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa,  pe sensul către Capitală, s-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice unde traficul este deviat din cauza lucrărilor la carosabil, respectiv la kilometrii 11-17 (loc. Cernica, jud. Ilfov) și 27-33 (loc. Fundulea, jud. Călărași).

”Reamintim faptul că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile”, se arată într-un comunicat de presă.

Nod rutier închis

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

”Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, precizează polițiștii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel