ADRIEAN VIDEANU, eliberat sub CONTROL JUDICIAR în Dosarul Alinei Bica

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar în cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, în timp ce fosta şefă a DIICOT, consilierul acesteia, Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş rămân în arest.

Decizia a fost luată în cursul nopţii de magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la contestaţiile inculpaţilor privind măsura arestării preventive dispusă pe 31 ianuarie în acest dosar.

Astfel, ICCJ a decis ca Adriean Videanu să fie cercetat sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, în timp ce Alina Bica, consilierul acesteia, Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş vor rămâne în arest, a declarat avocatul fostului ministru, citat de Mediafax.

Hotărârea Instanței Supreme este definitivă.

În dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale, Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, după ce Alina Bica, în februarie 2014, printr-o ordonanţă dată ca procuror-şef al DIICOT, cu încălcarea prevederilor legale de competenţă, a ridicat sechestrul asigurator asupra unui număr de 80 de acţiuni ale acestuia, dispus de procurorul care instrumenta dosarul Romgaz -Interagro, în care era cercetat fostul ministru al Economiei.

Vezi și: Victor Ponta a fost dat în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel