Adriana Bahmuțeanu protestează: Nicușor Dan minte când spune că totul era în regulă

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre responsabilii tragediei de la Matei Balș.

Adriana Bahmuțeanu a avut o intervenție la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, unde a vorbit despre neregulile care au dus la tragedia de la Spitalul Matei Balș:

„E o mare tragedie ce se întâmplă. Mergem la spitale să ne vindecăm și murim arși de vii. De asta protestez, pentru că mi se pare incredibil ce se întâmplă. Ar trebui să își asume, în primul rând, domnul Nicușor Dan, care ne-a lăsat pe toți fără apă caldă și căldură. Părinții mei locuiesc în Sectorul 2, nu au apă caldă și căldură și în seara incidentului de la Matei Balș, am vorbit cu mai mulți locuitori din zonă, mi-au confirmat că au sunat la Termoenergetica pentru că nu aveau căldură. Domnul Nicușor Dan minte când spune că totul era în regulă“, spune Adriana Bahmuțeanu.

„De asemenea, ministrul Sănătății ar trebui să-și dea demisia de onoare. Dacă ne aducem aminte la Colectiv, domnul Ponta a demisionat. Ar trebui și dânsul să facă același lucru, din moment ce acum cinci ani îi cerea demisia domnului Ponta. Înțeleg că a avut raportul pe masă, chiar în ziua în care a fost instalat ca ministru al Sănătății și nu a făcut nimic în acest timp, deși știa despre problemele cu căldura, despre avizele ISU și așa mai departe”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel