ADRIAN ȚUȚUIANU, șeful Comisiei SRI, la DNA

Preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, senator PSD, este audiat la DNA. Nu se știe în calitate a fost chemat. Amintim că luni dimineață s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție și Nicolae Bădălău, președinte executiv PSD.

UPDATE: Adrian Țuțuianu a făcut primele declarații în legătură cu dosarul în care a fost audiat de DNA

”Dosarul privește fapte ale altor persoane. Nu cunosc foarte exact conținutul dosarului, am spus ce am avut de spus, am consemnat într-o declarație pe o pagină și jumătate.

Nu știu cine este vizat, chiar nu știu. Am fost întrebat de două firme și de o anumită lucrare publică, un drum național din județul Dâmbovița. M-au citat săptămâna trecută marți. 

Nu știu exact în ce perioadă a avut loc acea lucrare publică. Firma care a fost beneficiarul lucrării se cunoaște, dar nu cred că e cazul să dau toate detaliile.

Nu am nicio legătură, sunt martor”, a spus Adrian Țuțuianu în fața sediului DNA.

Știrea inițială

"Nu sunt eu principalul actor. Este o cercetare în care am calitatea de martor. Fiul meu nu știu ce caută la DNA. Întrebați-l pe el. Atunci când vor avea nevoie de mine, cu siguranță voi veni și voi mai da informații. Au vrut să știe dacă cunosc o anumită speță. Nu știu despre această speță. Nu am avut nicio legătură. Nu știu dacă este dosar vechi sau nu", a zis Nicolae Bădălău, la ieșirea din sediul DNA. De precizat că, în aceste momente, și fiul său se află la DNA.

știrea se actualizează

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26