Adrian Petre, cedat de FCSB la UTA. "Nu am ştiut să gestionez anumite situaţii"

Adrian Petre, transferat la UTA Arad. Sursa: Pixabay
Adrian Petre, transferat la UTA Arad. Sursa: Pixabay

Adrian Petre s-a întors la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, UTA Arad, după transferul la FCSB şi împrumutul la Cosenza.

„Vreau să vă asigur că am venit să ajut echipa, asta e cel mai important, și implicit să mă ajut și pe mine. Toată lumea știe că am trecut printr-o perioadă mai nasoală, dar important e că am sprijinul tuturor, asta e cel mai important. Asta m-a făcut să revin acasă.

Nu mă interesează astfel de afirmații, important este să-mi fac treaba. Tot timpul o să revin acasă, aici m-am născut, Aradul este casa mea. Important este interesul echipei. Vom vedea după cifrele, cine ajută pe cine.

Probabil deciziile pe care le-am luat în momentele respective, nu am știut să gestionez anumite situații. Dintr-una într-alta s-a ajuns în situația în care sunt acum. Doar eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, nu îmi place să vorbesc despre altcineva. Deciziile mele m-au adus în situația în care sunt, așa că depinde doar de mine să revin la forma pe care am avut-o și să devin și mai bun”, a spus Petre, la conferința de presă premergătoare meciului din Cupa României, cu Universitatea Cluj, conform Digisport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel