Adrian Năstase: Olli Rehn a COMPLOTAT cu Macovei împotriva României. Personaj TOXIC

Adrian Nastase
Adrian Nastase

Adrian Năstase a povestit un episod mai puțin știut, al unui premier european care s-a opus vehement aderării României la UE și care sosit în țara noastră s-ar fi interesat la Monica Macovei despre dosarul său penal. 

Conform celor relatate de Adrian Năstase, Olli Rehn, fostul premier al Finlandei era singurul împotriva aderării României la UE. Năstase spune ca la un moment dat, aflat într-o vizită în țara noastră, Rehn chiar s-a interesat de dosarul penal care îl viza pe fostul premier al României. 

"Olli Rehn este un personaj toxic, din aceeasi galerie a dreptei europene anti-românesti din care fac parte Barroso, Reding, Frattini, Catherine Day, Monica Macovei. O gască cu interese murdare care a făcut mult rău României. Ulterior, au plecat in sinecuri bine plătite – spre exemplu, Barroso la Banca de investitii Goldman Sachs, Rehn la Banca natională a Finlandei.

Imi aduc aminte, cu dezgust, de discutia mea telefonică cu Olli Rehn, din decembrie 2004 – era incă prim-ministru al Finlandei -, in legătură cu finalizarea negocierilor noastre cu UE. Finlanda lui Rehn era singura tară care „avea probleme" cu intrarea României in UE. Erau oare problemele Finlandei sau Olli Rehn era doar un intermediar? Până la urmă, cu sprijinul altor guverne, am reusit să depăsim acest obstacol. Rehn insă a continuat să „comploteze" cu Macovei si cu cei din gasca mentionată. La un moment dat, fiind in vizită in România, in 2008 (!!!), s-a interesat , intr-o discutie cu Macovei, de situatia dosarelor mele. Incă de atunci (inaintea alegerilor prezidentiale din 2009, la care Băsescu se pregătea pentru un al doilea mandat) Barroso, Frattini, Rehn, Reding, Day, Macovei erau preocupati de eliminarea adversarilor politici din România," a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Năstase: Este o preluare a metodelor NKVD 

Adrian Năstase spune că MCV-ul a fost folosit ca un instrument de presiune. 

"MCV-ul a fost doar un instrument de presiune (principii, valori, frectii) asupra centrelor de decizie (politice si judiciare) din România. Bătălia mea cu statul care nu devenise „paralel" si cu gasca de la Bruxelles a fost inegală (972 de martori ai DNA in „Trofeul calitătii", schimbarea completelor, aducerea de procurori (Mariana Alexandru, Volintiru, etc) sau de politisti judiciari (Constantin Morari) special pentru dosarele mele, schimbarea regulilor privind prescriptia, utilizarea unor bancnote tipărite ulterior momentului in care fuseseră constituite corp delict, utlizarea „rationamentelor logico-juridice" si a probelor indirecte pentru condamnare, aducerea mea de 200 de ori la Curtea Supremă, folosirea cătuselor pentru umilire si demonizare. Vreti să continui?Toate acestea au fost posibile prin complicitatea criminală intre Traian Băsescu, echipa de procurori a lui Daniel Morar si conducerea celor două complete de executie de la ICCJ (Livia Stanciu si Ionut Matei), conducere numită de Traian Băsescu. A fost important desigur si suportul mediatic al unor „tismăneni" sau al unor zone din serviciile de informatii. Aceste abuzuri au putut avea loc insă si pentru că aceste procese, cu obiective politice, erau girate de gasca condusă de Barroso, prin mesaje directe (vezi scrisoarea din 10 oct. 2012, sau interzicerea gratierii individuale din lista lui Barroso, din 2012, care mă viza pe mine) si care nu aveau nicio legătură cu" lupta anti-coruptie". Era vorba de o preluare a metodelor NKVD, a tehnicilor „vânătorii de vrăjitoare" impotriva „dusmanilor de clasă"," a mai scris Adrian Năstase pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel