Adrian Năstase, eliberare. Procurorii DNA au contestat decizia. Ce spune Ioan Cazacu

Fostul premier Adrian Năstase a primit, miercuri, două vești: una bună și una proastă. Prima a fost decizia Judecătoriei Sectorului 4, de a fi eliberat condiționat. A doua este contestația făcută de procurori la decizia eliberării. 

"Sunt convins că domnul Adrian Năstase a fost informat de familia lui, mai ales de Andrei", a spus Ioan Cazacu, avocatul fostului premier, la Antena 3, despre decizia eliberării. A aflat, în direct, că procurorii DNA au depus contestație. Înainte de acest moment, Ioan Cazacu a precizat: "Nu am aflat dacă procurorii au făcut contestație, este un termen de trei zile. Chiar dacă vor face contestație, argumentele sunt extrem de puține în favoarea Parchetului". 

Ioan Cazacu a precizat, după ce a aflat că procurorii au depus contestație, că "în ședința de judecată, poziția Parchetului a fost delicată, a avut argumente puține și firave", dar și că nu Adrian Năstase și-a cerut eliberarea, ci "propunerea pentru eliberarea lui Adrian Năstase a fost făcută de către comisia din penitenciar". 

Ioan Cazacu opinează că, dacă procedurile vor fi respectate, Adrian Năstase va fi eliberat în luna august 2014. Contestația procurorilor se va judeca la Tribunalul București, fără a fi afectată de vacanța judecătorească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel