Adrian Mutu, reconfirmat în funcţie după ce suporterii i-au cerut demisia. Victor Angelescu şi Dan Şucu au luat decizia finală

Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Suporterii giuleşteni i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu după rezultatele slabe din playoff, dar Victor Angelescu şi Dan Şucu, finanţatorii echipei, au dat asigurări că "Briliantul" va rămâne la Rapid Bucureşti. 

"Am hotărât împreună cu domnul Șucu să susținem actuala conducere a echipei. Am văzut opinia liderilor galeriei, e părerea lor, dar noi îi sprijinim pe Adrian Mutu și pe Daniel Niculae. Nu e vorba de un sprijin doar pentru următoarele etape, ci pe termen lung.

Adrian Mutu știe că suntem alături de el. Nu se pune problema înlocuirii sale, nu am luat nicio secundă în calcul acest lucru. Este valabil și în cazul lui Daniel Niculae. Echipa trebuie să se concentreze pe meciul cu FCSB, avem nevoie de o victorie în fața suporterilor noștri. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim în play-off”, a declarat Victor Angelescu pentru ProSport.

Ce a spus Adrian Mutu după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-3 

"Meciul a fost condiționat de eliminarea lui Costache. E greu să joci cu o echipă puternică precum Craiova. Ne trebuia mai multă personalitate. Băieții au vrut, au luptat. În faza defensivă, am rezistat bine. Meciul a fost condiționat după un roșu acordat foarte ușor. Să dai două cartonașe galbene, în jumătatea adversă, la începutul meciului mi se pare mult prea ușor.

Noi suntem condiționați foarte mult de underi. Benzile suferă cel mai mult, pentru că neavând U21 în teren, am făcut o schimbare cu Papeau, ca să ținem de minge. În afară de Sefer, jucătorii U21 erau fundași centrali. Criza de rezultate nu e întâmplătoare, pentru că anumiți jucători sunt ieșiți din formă. Cred că a fost altceva la meciul ăsta. Cu Sepsi a fost un meci în care echipa nu a jucat bine, dar în seara asta a fost cu totul altceva. După un roșu, orice tactică se schimbă. Băieții au luptat, ei au dat golurile pe final, era normal ca ei să conducă meciul având un om în plus.

Sper să recuperez jucătorii accidentați. Când ai doar un vârf de profesie și unul dintre mijlocași e accidentat, e greu să schimbi. Trebuie să avem tot lotul valid, și apoi să mergem încrezători. Nu am avut momente de genul de când sunt la Rapid, dar trebuie să fim bărbați, să fim puternici", a declarat Adrian Mutu la finalul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel