Adrian Minune explică tot despre ”nunta cu mitraliere”: Merg la Poliție

Au fost surprinse scene șocante în timpul unei nunţi la care a participat şi Adrian Minune în 2018. Imaginile au apărut recent în spațiul public.

Mai mulţi invitaţi au început să tragă cu mitraliere pentru a marca evenimentul. Unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să facă același lucru, însă acesta a refuzat cu vehemenţă. „Suficient! Nu trage!”, se aude spunând Adrian Minune. „Gata! Suficient!”, a reiterat acesta.

Artistul a avut, vineri după-amiază, o intervenție telefonică la Antena 3, unde a făcut următoarele precizări: „În primul rând, coloana sonoră e ceva fictiv, făcut pe orgă. Când ei au tras, a fost în 2018, cu siguranță. Serviciile i-au luat de dimineață pe oameni din casă - am auzit. Pentru că nu au respectat regulile. La ei este un obicei, la fiecare nuntă se întâmplă chestia asta. Și-au asumat. Nu au respectat regimul armelor.”

„Eu doar am cântat. M-au sunat (n.r. vineri, 10 septembrie) să dau declarație. Mâine mă duc să dau declarație. Nu a fost pe teritoriul României”, a spus Adrian Minune.

„Merg (n.r. la Poliție) pentru că trebuie, dar, dacă a fost în 2018 și nu pe teritoriul României...”, a mai zis acesta. 

Întrebat dacă s-a temut în vreun moment, Adrian Minune a spus: „Nu. De aceea am și rămas între ei.”

Reacția Poliției Române

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, a transmis IGPR, potrivit Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel