ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare

Scutaru Cristina / 09 iul 2018 / 15:58 Salveaza PDF Comentarii
REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. Anunț de ultimă oră, ce trebuie să faci
REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. Anunț de ultimă oră, ce trebuie să faci

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. După ce au aflat la liceu au fost repartizați, elevii trebuie să finalizeze înscrierea la liceu 2018.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. După afişarea listelor cu rezultatul repartizării computerizate urmează înscrierea la liceu.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectueaza, conform unui program afişat de unitatea de învăţământ, pe baza următoarelor acte:

cererea de înscriere;

cartea de identitate (daca este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;

adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;

foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);

fișa medicală.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. Candidaţii care nu îşi depun la timp dosarele de înscriere se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisia de admitere judeţeană / a municipiului Bucureşti. Acești candidaţi vor fi repartizaţi de comisia de admitere judeţeană pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. Când se depun dosarele de înscriere

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. În perioada 16 - 18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

ADMITERE LICEE 2018. Acte înscriere după repartizare. A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25