ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE. GODINĂ, atac la rector

Irina Constantin / 10 aug 2017 / 08:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Polițistul Marian Godină continuă să-și exprime nemulțumirile cu privire la examenul de admitere la Academia de Poliție, după ce a picat pentru a cincea oară. 

”Într-o conferință de presă de azi, pe care reprezentanții Academiei au anunțat-o din nou în mod eronat, cu data de 9 iulie în loc de august, în care trebuiau să explice de ce s-au greșit grilele de corectare, domnul rector a ținut să precizeze, făcând referire la mine, că sunt victima propriei neputințe. Nu știu de unde a înțeles domnul rector, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, că eu am zis vreodată că nu am intrat la Academie din cauza lor. Sunt perfect de acord că am fost neputincios și îmi asum asta. Dar era vorba despre neputința lor de a organiza un examen corect și clar și cam despre asta trebuia să explice. A explicat în schimb cât sunt ei de corecți și cum s-au autosesizat înaintea apariției publice a greșelii. Nici vorbă. Au fost de fapt sesizați pentru că a ieșit circ. Nici vorbă de a-și cere scuze măcar pentru situația creată. A pasat vina pe profesori.” a scris Godină pe Facebook. 

[citeste si]

Polițistul a adăugat ”Domnule rector, anul trecut, când a fost aceeași situație, de ce nu v-ați autosesizat la fel dacă sunteți atât de corect? Vă zic eu: pentru că nu a izbucnit scandalul în presă, d-asta. În caz că vreți să vă amuzați, vă las un filmuleț cu domnul comisar șef doctor, ajuns rector al Academiei, deși nu are o zi lucrată ca polițist operativ, dumnealui fiind profesor de sport la Academie. Și încă ceva: e tare frustrant pentru candidații care au fost respinși pe motiv că nu au peste 1.70 m să vadă că tocmai institutia care i-a respins pentru acest motiv e condusă de cineva care abia ajungea azi la microfoane. Măcar scoateți criteriul ăla că și-așa e total irelevant.”. 

Godină a publicat următoarea filmare: 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84