Adjunctul ISU Dobrogea, acuzat de hărțuire sexuală

Sursă foto: ziuaconstanta.ro
Sursă foto: ziuaconstanta.ro

Prim-adjunctul ISU Dobrogea, lt. col. Vlăduț Ion, este acuzat de hărţuire sexuală şi discrimare pe criterii religioase, evenimentele având loc în 2014.

Mai mulţi angajaţi ai ISU Dobrogea, care susţin că nu au fost băgaţi în seamă de şefi şi de către autorităţi, s-au adresat cotidianului Evenimentul Zilei, unde au făcut declaraţii cu privire la situaţia de fapt. Aceştia l-au acuzat pe adjunctul ISU Dobrogea, lt. col. Vlăduţ Ion de hărţuire sexuală, abuz în serviciu şi discriminare pe criterii religioase.

Mai exact, potrivit angajaţilor respectivi, Vlăduţ Ion ar fi hărţuit sexual mai multe femei din cadrul instituţiei, dar doar una singură a avut curajul să facă reclamaţie la IGSU. A urmat un control, după care acuzatul s-a ales cu avertisment. Potrivit militarilor, au urmat ameninţări din partea adjunctului şi chiar reclamaţii pentru a le face acestora rău.

În plus, mai spun angajaţii, lt. colonelul ar fi cerut, atunci când erau sărbători ale musulmanilor, ca aceştia să obţină certificate de la Muftiat, care să ateste că ei sunt musulmani şi că au dreptul de a beneficia de aceste drepturi, de liberele legale.

Lt col Vlăduț Ion neagă

„Este o conspirație împotriva mea, din partea unor oameni care vor să schimbe prim adjunctul. Fabulații. Exclus. Nu-mi aduc aminte", a declarat acesta.

Tototodată, acesta spune că IGSU nu ar fi fost sesizat pe hărțuire sexuală: „Exclus, nu sunt un zmeu care mănâncă oameni". Își dă cuvântul că „nu știu cine sunt martorii" la hărțuirea sexuală, iar acuzele sunt „fabulații".

Relațiile cu tânăra care ar fi făcut sesizarea? „Sunt la fel ca înainte, am înțeles, amândoi, că am fost victimele unui complot. A fost un show frumos. Simt că nici ea nu are ce să îmi reproșeze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel