Urmărește emisiunea live


Adina Samson, decizia luată în ceea ce-l privește pe Gheorghe Nichita

Adina Samson, fost iubită a lui Gheorghe Nichita, urmărită cu Poliția de către primarul Iașului a decis să nu depună plângere împotriva edilului. Tânără, dezamăgite de prietenele sale, complice ale lui Gheorghe Nichita, spune că vrea să se implice într-o campanie de protejare a femeilor.

"Tot ce pot să spun acum este că nu am de gând să depun o plângere împotriva domnului Nichita, în primul rând pentru că vreau să închei acest capitol al vieţii mele şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să se creadă că doresc vreun avantaj de pe urma acestei situaţii. Las justiţia să îşi facă treaba. Momentan, doresc doar să trec cu bine peste acest moment dificil din viaţa mea", a declarat Adina Samson, pentru adevarul.ro.

Tânără de 33 de ani a mai spus: "Din păcate, eu am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (ale primarului Gheorghe Nichita – n.r.), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale şi civice solide".

"Cred cu putere că situaţia femeii din România trebuie schimbată prin legi care să o protejeze cu adevărat de violenţă şi de nedreptate. Doresc să mă implic, în viitor, în astfel de proiecte. Dacă mai multe femei ar avea curajul să facă asta, am trăi într-o ţară mai bună!", a mai declarat Adina Samson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel