Adevăruri ascunse despre Donald Trump. Paradoxul noului președinte al SUA

Donald Trump nu vrea imigranți. Noul președinte al SUA, cel mai puternic om al lumii, vrea să pună zid în calea lor. Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, spune că Donald Trump trebuie învățat ce este Europa. Dar el știe ce e Europa, prin mama și tatăl său. 

Donald Trump provine dintr-o familie cu cinci copii. El este al patrulea. Tatăl său, Fred Chirst Trump, are origini germane. Bunicii lui Donald Trump sunt imigranți germani stabiliți în SUA. Mama sa, Mary Anne, este din Scoția. Ea s-a stabilit la 18 ani în SUA. Donald Trump este imigrant la a doua generație după tată și la prima după mamă. 

Donald Trump a plecat la 13 ani de acasă, când părinții l-au trimis la Academia Militară din New York. După ce a terminat facultatea, în `68, s-a alăturat firmei imobiliare a tatălui său. Cifra de afaceri a crescut fulminant într-un singur an, cu șase milioane de dolari. Douăzeci de ani mari târziu, însă, era aproape de faliment, tatăl său s-a îmbolnăvit de Alzheimer. A redresat afacerile punând garanție moștenirea de la tatăl său. După ce a ieșit din criză, și-a pierdut ambii părinți. Și fratele său mai mic, al treilea, a murit. În prezent, Trump are 15.000 de angajați, fiind cel mai mare jucător pe piața operatorilor hotelieri.

El a mai candidat pentru Casa Albă în anul 2000.  

Un alt aspect despre președintele SUA este credința sa. Este protestant prezbiterian, cel mai probabil după mamă. Biserica Prezbiteriană a fost organizată pentru prima oară în Scoția. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel