Adevărul despre casa Olguței Vasilescu. Declarații în emisiunea lui Cristache

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguţa Vasilescu a vorbit, miercuri seară, la TVR 1, despre locuința pe care a cumpărat-o alături de Claudiu Manda și despre care au apărut numeroase informații într-o parte a presei. 

„Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar și un litigiu pe o parte din casă. A fost scoasă la vânzare în urmă cu doi ani și jumătate cred. Ar fi costat mai mult dacă nu ar fi avut această parte juridică. Nu arată așa interiorul (n.r. cu referire la pozele care au apărut cu interiorul casei). (...) Am cumpărat-o în urmă cu o lună. Demisolul e în litigiu. Am cumpărat parterul și mansarda. E un proprietar și alte persoane. Nu e cu cristale Swarovski, nu are robineți de aur”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, miercuri seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de Ionuț Cristache.

„Sunt trei dormitoare, o bucătărie, un living și o cameră de luat masa”, a spus Olguța Vasilescu, adăugând totodată: „Nu am fi ajuns în situația de a împrumuta bani dacă nu aveam conturile blocate de DNA de trei ani”. 

De asemenea, a fost întrebată și despre nunta cu Claudiu Manda. „Încă nu am făcut lista de invitați. În februarie, facem cununia civilă. La sfârșitul lunii martie, este nunta. Va fi în Craiova”, a spus Olguța Vasilescu.

VEZI ȘI: Dragnea: Ne-am făcut de râs! Poate ne răspunde şi de ce blochează...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel