EXCLUSIV  Adăpostul groazei, documente în exclusivitate. Marinescu, explicații

Marius Marinescu
Marius Marinescu

Senatorul Marius Marinescu, mare iubitor de animale, condamnă ororile de la Prejmer, declarând că proprietarul nu trebuia lăsat în libertate.

Președintele onorific al FPAM, Marius Marinescu, a ținut să clarifice situația legii Marinescu, DC News primind, în exclusivitate, documentele cu legea nr 9/2008, dar și legea 258/2013, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân. 

CITEȘTE ȘI Adăpost Prejmer, zeci de câini morţi. Marius Marinescu: Putea fi evitat

Proprietarul adăpostului din Prejmer, Brașov, unde au fost descoperite zeci de animale moarte și maltratate, nu trebuia eliberat, este de părere senatorul Marius Marinescu. 

VEZI ȘI Adăpostul GROAZEI, Prejmer. Marinescu: "Poliția știa". Cerere către premierul Dăncilă

"Există lege în baza căreia să îl poată rețină și condamna. Este chiar Legea Marinescu în care se prevede sancționarea cu închisoare până la trei ani pentru ucidere cu intenție, așa cum vorbim în acest caz. În baza acestei legi a fost reținut, iar judecătorul a considerat că nu este un pericol public. Total greșit! Omul ăla, dacă a fost în stare să ucidă cu intenție acele animale, poate să facă același lucru și cu oamenii. Ar trebui ca poliția și procurorul să ceară la instanță reținerea acestui individ pentru 29 de zile și judecat în procedură de urgență, cum se întâmplă în Statele Unite. În Statele Unite, în câteva zile l-ar fi judecat." a spus Marius Marinescu, pentru DCNews.

Documentele pot fi consultate AICI și AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel