Acuzaţii ale lui Voronin: Guvernul Vlad Filat are 16 consilieri membri ai serviciilor secrete din România

Vladimir Voronin omul cu cele mai multe arme din rusia
Vladimir Voronin omul cu cele mai multe arme din rusia

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, afirmă că Guvernul Republicii Moldova, condus de Vlad Filat, are 16 consilieri care fac parte din serviciile secrete româneşti.

"Să vă mai spun ceva. Şaisprezece consilieri din România are Filat şi miniştrii săi. Trei tovarăşi au titlul de colonel, iar unul dintre ei ne este cunoscut că e chiar general. Toţi fac parte din serviciile speciale româneşti. Mai există unul din SUA, plus cei neoficiali. Iată cine guvernează Moldova", a declarat Voronin, informează PRO TV Chişinău.

De altfel, liderul PCRM a acuzat Alianţa pentru Integrare Europeană (AIE) că nu este în stare să guverneze singură Republica Moldova.

Voronin îl acuză pe Vlad Filat, care este liderul PLDM, că va face tot posibilul să ajungă preşedinte al Republicii Moldova.

"Vlad Filat îşi doreşte să fie preşedinte", a declarat liderul PCRM. Filat nu se va opri din "ţesut intrigi" până nu va ajunge şef al statului, susţine liderul comunist.

Voronin a explicat că, în opinia sa, plecarea grupului Igor Dodon din PCRM, a fost pusă la cale tot de Filat. "Cum vă imaginaţi că Dodon cu fetele lui au plecat aşa pur şi simplu, s-au dus la AIE şi au spus «bună ziua, băieţi, am venit să salvăm ţara»? Credeţi că au plecat aşa din senin? Trădarea asta a fost pusă la cale încă din toamna anului trecut. Prima întrevedere dintre Dodon şi Filat a avut loc la un for internaţional în Polonia, la Krynica. Atunci s-au aşezat la masă şi s-au înţeles cum să meargă mai departe", a declarat Voronin, citat de Jurnal de Chişinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel