Accidente pe șoselele din mai multe județe din țară, în această seară. Șofer prins cu alcoolemie de 1,15 mg/l - GALERIE FOTO

Mai multe accident s-au produs în această seară pe șoselele din România. Un șofer implicat într-un accident era băut. 

În această seară, în jurul orei 21:00, în municipiul Slobozia s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate cinci autoturisme, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păcii, din municipiul Slobozia, ar fi lovit alte patru autovehicule parcate.

În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită. 

Vezi aici GALERIA FOTO cu imagini de la accidente!

Șoferul era băut

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Microbuz răsturnat în județul Suceava

Un microbuz s-a răsturnat pe lateral în afara părții carosabile la urcarea Pasului Mestecăniș dinspre Câmpulung Moldovenesc. Au fost implicate patru persoane dintre care doi minori.

Echipajele sosite la fața locului au monitorizat două persoane care ulterior au refuzat transportul la spital.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Accident grav pe A1, în județul Alba

Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe autostrada A1, KM +311, sensul de mers Sebeș spre Timișoara.

Este vorba despre trei autovehicule implicate. La ajungerea forțelor de intervenție, toate persoanele (5 adulți și 1 minor) erau ieșite din mașini.

Din cei șase pasageri, doar doi pasageri s-au ales cu răni ușoare necesitând astfel acordarea primului ajutor de către echipajele medicale prezente la locul producerii evenimentului.

Minorul a fost transportat de către ambulanța SAJ, la secția de pediatrie Sebeș, pentru investigații suplimentare.                                                            

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel