Accidente pe șosele din România

FOTO: ISU Vrancea
FOTO: ISU Vrancea

Mai multe accidente au avut loc în această dimineață pe șosele din România. Nu mai puțin de 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 12 autoturisme au fost avariate. 

HUNEDOARA. Şase maşini au fost implicate în două accidente de circulaţie care au avut loc luni pe DN7, la interval de o oră, aproape în acelaşi loc, pe DN7, la ieşire din Deva spre Alba Iulia, o persoană având nevoie de îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Deva şi ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, cele două accidente fost cauzate de faptul că şoferii maşinilor implicate nu au păstrat o distanţă suficientă în mers pentru a putea circula în siguranţă.

VRANCEA. Un accident s-a produs între o autoutilitară și un autoturism, pe Drumul Național 2 E. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Persoanele au fost scoase din autovehicule de participanții la trafic, înainte de sosirea pompierilor la locul intervenției. Mai multe ambulanțe au preluat victimele și le-au transportat la spital. 

SATU-MARE. Alte patru persoane au fost rănite și în cazul unui accident produs pe DN 19, în zona localităţii Medieşu Aurit, două dintre victime fiind încarcerate, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 13 subofiţeri cu două autospeciale de stingere a incendiilor şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD-TIM şi două ambulanţe aparţinând SAJ Satu Mare. Pompierii au acţionat cu accesoriile specifice, reuşind extragerea rapidă a celor două persoane rămase încarcerate. În urma acestui accident au rezultat patru victime, toate fiind preluate în stare de conştientă şi transportate la UPU Satu Mare", precizează ISU Satu Mare.

BOTOȘANI. Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, luni, pe drumul naţional DN 28B, pe raza localităţii Buda din judeţul Botoşani. Potrivit poliţiştilor de circulaţie aflaţi la faţa locului, accidentul s-a produs pe fondul unei manevre de depăşire într-o zonă în care drumul era marcat cu linie continuă.

ARAD. O persoană a fost rănit în urma impactului dintre patru autoturisme. Conform reprezentanților ISU Arad, accidentul a avut loc în localitatea Vladimirescu, pe Drumul Național 7. O bandă de circulație a fost blocată. 


Vezi și: 

Intervenție în ambulanța SMURD. Pompier: "oprește că naște"

Dragnea, hernie de disc. Codrin Ștefănescu: A clacat pur și simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel