Intervenție în ambulanța SMURD. Pompier: "oprește că naște"

Intervenție dificilă pentru membri unui echipaj SMURD, din județul Bohor. 

Duminică a fost o zi grea pentru echipajul SMURD al Gărzii de intervenție nr. 2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, din județul Bihor. Mai deosebit a fost însă preluarea unei gravide care a născut chiar în ambulanță. 

”Până la miezul nopții paramedici au făcut câteva sute de kilometrii. Era trecut de ora 12 noaptea când au fost solicitați să preia o pacientă gravidă de 37 de ani din Țipari. Misiunea părea simplă, transport la matern. Au ajuns la adresă, au preluat pacienta și au pornit spre Arad. Au mers aproximativ 500 de metri și paramedicul care monitoriza pacienta, cu un calm desăvârșit le spune colegilor din față "oprește că naște"”, susțin reprezentanții ISU Arad. 

Echipajul SMURD s-a mobilizat, iar în cel mai scurt timp mămica a fost asistată la naștere. De asemenea, a fost solicitată o ambulanță cu medic. Cei trei pompieri care se aflau pe ambulanța SMURD au fost coordonați prin telefon de către un medic specialist și au respectat întocmai toate procedurile medicale pentru a aduce pe lume un băiat sănătos. Mama și copilul au ajuns ulterior la maternitatea din Arad. 

Vezi și: 

Dragnea, hernie de disc. Codrin Ștefănescu: A clacat pur și simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel