Accidente grave pe șoselele din România. Un mort și mai mulți răniți

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Mai multe accidente grave au avut loc astăzi în România. Cel mai grav s-a produs în județul Prahova, unde un bărbat și-a pierdut viața. 

Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care aceştia se aflau s-a răsturnat, duminică, pe DN 1A, la Măneciu, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, accidentul a avut loc la km 129+500, un autoturism în care se aflau trei persoane părăsind partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon.

O persoană decedată 



În urma evenimentului, un bărbat de 47 de ani a decedat, iar o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Traficul în zonă este dirijat de poliţiştii rutieri.

Copil de 3 ani, accidentat de un şofer începător

Un copil de 3 ani a fost accidentat, duminică după-amiază, pe o stradă din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi, de un şofer începător, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, mai scrie Agerpres. 

Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Copilul de 3 ani a fost transportat la spital de un echipaj de prim-ajutor al SMURD.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările şi cauzele producerii accidentului rutier.

Accident pe autostrada A1 

Un bărbat de 31 de ani a fost rănit şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva după ce a intrat cu autoutilitara în partea din spate a unui camion TIR, pe autostrada A1, în apropiere de localitatea Ilia, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Accident grav pe A4. 5 tineri răniţi

Cinci tineri, care se pare că erau sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost răniţi după ce, duminică, pe autostrada A4, în apropierea localităţii Agigea, autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu bara metalică de protecţie de pe marginea şoselei, a ieşit de pe carosabil şi a luat foc.

Accident și pe A1, Sibiu-Deva

Un alt accident a avut loc astăzi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona km 377, pe sensul Holdea - Sibiu, în urma unui accident rutier, informează Centru Infotrafic al IGPR.

Potrivit sursei citate, un autoturism a intrat în coliziune, din spate, cu remorca unui ansamblu de vehicule în zona localităţii Mintia, judeţul Hunedoara.

"În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului. Autovehiculele au rămas pe banda de urgenţă, traficul fiind restricţionat pe prima bandă", precizează Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel