Accident pe o șosea denivelată. Patru persoane, între care un copil, rănite

Patru persoane, între care şi un copil de cinci ani, implicate într-un accident rutier pe DJ 546A.

Patru persoane, între care şi un copil de cinci ani, implicate joi dimineaţa într-un accident rutier pe DJ 546A, între localităţile Schitu şi Şerbăneşti, într-o zonă cu asfalt denivelat, au fost transportate la spital cu răni uşoare, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau şapte persoane, trei dintre acestea fiind monitorizate la faţa locului şi refuzând transportul la spital, iar alte patru persoane, toate conştiente şi în stare stabilă, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un autoturism ar fi intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit maşina depăşită precum şi un autoturism care se deplasa din sensul opus.

Un tânăr a intrat în depășire

"Din primele informatii se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Movileni, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire, intrând în coliziune cu maşina depăşită şi cu o maşină ce venea din sens invers", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Persoanele transportate la spital sunt două femei, o adolescentă de 18 ani şi un copil de cinci ani, toate victimele prezentând aparent numai contuzii. Copilul de cinci ani şi adolescenta se deplasau însoţiţi de mamă, respectiv de o mătuşă, către spital, pentru controale medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel