Accident pe DN7. Trafic blocat

Accident
Accident

Circulaţia este blocată, joi dimineaţa, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi o platformă cu două autoturisme. 

Update: Circulaţie se desfăşoară alternativ, joi dimineaţa, pe Valea Oltului (DN7), fiind blocat sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în dreptul localităţii Proieni, după ce două autoturisme au căzut de pe o platformă, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit poliţiştilor, cele două maşini au ajuns în mijlocul drumului din cauza şoferului autoturismului care tracta platforma şi care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând în coliziune cu un autotren ce venea din sens opus. 

Ştirea iniţială: Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 211+500, în localitatea Proieni. O platformă cu două autoturisme a intrat în balans şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar. 

În urma impactului, a rezultat rănirea şoferului de tir. Cele două autoturisme de pe platformă au căzut pe carosabil, blocând astfel drumul pe ambele sensuri de mers. La această oră, valorile de trafic sunt scăzute, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel