Accident pe centura Ploieştiului. Două persoane de naţionalitate germană rănite

Acciident autostrada. foto ilustrativ
Acciident autostrada. foto ilustrativ

Un accident a avut loc, luni după-amiază, în zona DN 1, centura de vest a Ploieştiului, fiind implicate trei autovehicule, iar două persoane de naţionalitate germană au fost rănite, informează ISU Prahova. 

Accident rutier cu descarcerare în Ploieşti, Centura de Vest, trei autoturisme implicate cu 4 persoane implicate, din care două de naţionalitate germană. Acţionăm cu două echipaje de pompieri şi o ambulanţă SMURD, precizează ISU Prahova. Cele două persoane rănite au traumatisme cranio-cerebrale, iar una dintre ele şi traumatism la genunchi. Conform ISU Prahova, unul dintre răniţi are peste 70 de ani, celălalt peste 60 de ani. 

Din primele verificări, autoutilitara înmatriculată în Germania, venind dinspre Braşov, a încercat să vireze stânga către Ploieşti prin breteaua din zona Lukoil şi nu ar fi acordat prioritate unui alt auto care se deplasa dinspre Bucureşti. Ulterior, a ricoşat într-un alt auto, care aştepta să intre pe aceeaşi bretea. Cele două persoane rănite sunt din autoutilitară, anunţă IPJ Prahova. Cele două persoane rănite vor fi transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti. Poliţia anunţă că în zona unde a avut loc accidentul traficul este dirijat pe sensul către Braşov. 

Vezi şi: Mare nuntă. Adelina Pestrițu nu vrea: Mă voi gândi

Dieta cu roșii. Alege din variantele posibile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel