Accident mortal pe DN64, în județul Olt. Un tractor, o mașină și un TIR au fost implicate

Foto: ISU Olt
Foto: ISU Olt

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Olt. Un bărbat și-a pirdut viața. 

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Naţional 64, în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier, a anunțat ISU Olt. 

La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii.

Un bărbat a murit pe loc

La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ. 

Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital. 

Pompierii au intervenit și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii au deschis fac cercetări

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au început imediat cercetările. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală în urma acestui accident și urmează să se stabilească exact cine se face vinovat de această tragedie. 

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în zona accidentului. 

Trafic restricționat pe timpul nopții pe A1, județul Sibiu

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această noapte, se vor desfășura lucrări de reparații la partea carosabilă astfel:

- în intervalul orar 20.00 – 08.00,  pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, circulația este restricționată pe a doua bandă, între kilometrii 102+100 de metri – 119 (localitățile Oarja și Pitești, județul Argeș), pentru efectuarea de reparații asfaltice. Circulația se desfășoară dirijat, pe prima bandă;

- 13 iulie, ora 19.00 – 14 iulie, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 290+700 de metri – 289, pe raza localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu, traficul este restricționat pe banda de urgență și prima bandă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a carosabilului. Lucrarea este semnalizată corespunzător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel