Accident mortal pe DN23, în Vrancea. Patru persoane au fost rănite pe DN 15D într-un alt accident

Foto: ISU Neamț
Foto: ISU Neamț

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în județul Neamț, dar și în județul Vrancea. 

Un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, în care se aflau opt persoane, a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN 15D, la intersecţia cu DJ 205 D, pe raza comunei Gâdinţi, soldându-se cu patru răniţi, a informat ISU Neamţ, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

Patru persoane au fost rănite



În urma accidentului rutier au rezultat patru victime neîncarcerate, doi adulţi şi doi minori. O femeie de aproximativ 26 de ani, pasageră din autoturism, a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la echipajul SMURD, fiind transportată la CPU Roman. Alte trei persoane, o femeie de 29 de ani şi doi copii, au fost preluate şi transportate la spital de către echipajul de la SAJ.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor şi îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanţi şi ulei) şi au curăţat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. 

Trafic blocat pe DN23, în județul Vrancea din cauza unui accident. O persoană a murit



Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN23, în județul Vrancea. O persoană a murit, iar alta este rănită după ce un autoturism și un tractor s-au lovit, scrie Mediafax. 

Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea intervin la un accident sesizat prin apel 112, în afara localității Măicănești, la doi kilometri distanță de Olăneasca. Coliziunea a avut loc între un autoturim și un tractor. Echipajul SAJ a declarat decesul unei persoane din autoturism, iar altă victimă este încarcerată.

Pompierii militari intervin la fața locului cu trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel