Încă un accident MORTAL. Șoferul a decedat în autoturismul care a luat foc. Trafic BLOCAT - UPDATE

Foto: ISU Vîlcea
Foto: ISU Vîlcea

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Vâlcea. Probleme de trafic se înregistrează și în alte județe din țară. 

UPDATE 14:35: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1B Ploiești-Buzău, la ieșire din localitatea Mizil spre Buzău, județul Prahova, a avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism. În urma accidentului, șoferul a decedat în autoturismul care a luat foc.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate, estimându-se reluarea normală a circulației în 60-90 de minute.

---- 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7CC, la kilometrul 5+350 de metri, pe Centura orașului Călimănești, județul Vâlcea, conducătorul unui ansamblu de autovehicule (încărcat cu cartofi), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat pe carosabil și a impactat parapetul de protecție.

Mai multe echipaje de ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor. De asemenea, descarcerarea a intervenit pentru a-l scoate pe șofer din cabina TIR-ului. Bărbatul a fost găsit inconștient. 

În urma accidentului și a eforturilor depuse de medici, șoferul a decedat, traficul fiind oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DN 7, prin orașul Călimănești. Se estimează reluarea normală a circulației în 60-90 de minute.

Situația traficului în România, la ora 07:00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară în continuare deviat de pe Centura orașului Călimănești pe DN 7, prin orașul Călimănești, după ce un ansamblu de autovehicule s-a răsturnat pe carosabil. Se estimează reluarea normală a circulației în 90 de minute.

Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 59, sensul către Capitală, în zona localității Olteni, județul Dâmbovița, circulația este restricționată, pentru aproximativ 2 ore, pe banda de urgență și pe prima bandă, în urma unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, ce a avut loc între două autocamioane.

De asemenea, pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 103, sensul către Pitești, în apropierea localității Căteasca, județul Argeș, traficul se desfășoară doar pe a doua bandă, după ce un autocamion încărcat cu cartofi și ceapă s-a răsturnat pe carosabil și blochează banda 1 și banda de urgență. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă se estimează reluarea traficului în două ore, pentru a permite recuperarea încărcăturii de pe suprafața de rulare.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil umed, nefiind afectată vizibilitatea în trafic*.

Aglomerație la intrarea în Capitală 

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești , pe tronsonul kilometric 10+500 de metri – 13, dar și pe DN 4, loc.Popești-Leordeni, și pe DN1A, loc. Mogoșoaia. De asemenea, la această oră sunt semnalate valori ridicate de circulație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Circulația rutieră este restricționată pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 de metri- 265+600 de metri, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu - Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

Recomandarea polițiștilor

”Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, conform Infotrafic..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel